Nugarinės kepsnys receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Nugarinės kepsnys


INGREDIENTAI:

800g jautienos nugarinės,
40g riebalų kepimui,
2 šaukštai aliejaus,
prieskonių,
prieskoninių daržovių,
cukraus,
druskos,
1 stiklinė svogūnų padažo (žiūrėti "padažai").


GAMINIMAS:

Mėsa pamušama, įtrinama druska, sumaišyta su prieskoniais, cukrumi ir aliejumi, apibarstoma prieskoninėmis daržovėmis ir kiek palaikoma (2—3 val.). Kepamas nepjaustytas visas mėsos gabalas (galima kepti ir supjausčius skersai raumenų nedideliais gabalėliais). Mėsa sudedama į keptuvą su įkaitintais riebalais. Kepama su tomis pačiomis prieskoninėmis daržovėmis, kuriose buvo marinuota, 20—30 min, palaistant atsiradusiomis sultimis.
Iškepęs kepsnys patiekiamas supjaustytas ir sudėtas į pašildytą pusdubenį su riebaluose virtomis bulvėmis, troškintomis pupelėmis ar kitokiomis troškintomis daržovėmis. Atskirai duodamas svogūnų padažas padažinėje.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668