Aukštaitiški jautienos kukuliai receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Aukštaitiški jautienos kukuliai


INGREDIENTAI:

600g. jautienos,
2 riekės pyrago,
1/2 stiklinės pieno pyragui išmirkyti,
2—3 svogūnai,
20 g sviesto svogūnams pakepinti,
prieskonių,
10 g kmynų,
druskos,
l/2 stiklinės sultinio kukuliams troškinti,
1 stiklinė kmynų padažo (žiūrėti "padažai").


GAMINIMAS:

Jautiena sumalama mėsmale kartu su piene išmirkytu pyragu, sudedami supjaustyti ir svieste pakepinti svogūnai, sugrūsti kmynai ir druska. Masė gerai išmaišoma ir daromi apvalūs kukuliai, užpilami karštu sultiniu ir ištroškinami.
Patiekiant kukuliai sudedami į pusdubenį, apibarstomi susmulkintais žalumynais, aplink apdedami virtomis bulvėmis ar bulvių koše. Atskirai duodamas kmynų padažas padažinėje ir žalių daržovių salotos.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668