Troškinta jautiena garstyčių padaže receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Troškinta jautiena garstyčių padaže


INGREDIENTAI:

800g jautienos be kaulų,
1 svogūnas,
1 morka,
2 šaukštai pomidorų tyrės,
30 g riebalų,
1 šaukštas miltų,
2 šaukštai grietinės,
1 šaukštelis garstyčių,
1 stiklinė sultinio,
prieskonių, druskos.


GAMINIMAS:

Mėsa supjaustoma gabaliukais, pabarstoma druska, sumaišyta su prieskoniais, pavoliojama miltuose ir apkepinama. Paskui ji sudedama į troškintuvą, užpilama sultiniu ir sudedamos visos griežinėliais supjaustytos daržovės (morkos, svogūnai). Troškinama uždarame inde. Baigiant troškinti, supilama grietinė, pomidorų tyrė ir garstyčios.
Patiekiama pašildytame pusdubenyje, apdėta virtomis bulvėmis ir užpilta tuo pačiu (perkoštu) padažu, kuriame buvo troškinama.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668