Obuoliai trapioje tešloje receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Obuoliai trapioje tešloje


INGREDIENTAI:

0,5 kg obuolių,
125 g miltų,
125 g miltinio cukraus,
125 g margarino,
2 kiaušiniai,
citrinos sulčių,
20 g romo,
pusė pakelio kepimo miltelių,
truputis druskos.


GAMINIMAS:

Margariną išsukite su cukrumi, įmuškite kiaušinius, įspauskite pusės citrinos sultis, supilkite romą, įberkite druskos. Subėrus miltus, masę dar gerai sukite 10-15 min. Kepimo formą išklokite pergamentiniu popieriumi.

Supilkite tešlą, sulyginkite paviršių ir apdėliokite obuolių skiltelėmis (jas susmeikite į masę). Kepkite apie 60 min. vidutinio karštumo orkaitėje. Iškepus apibarstykite miltiniu cukrumi.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668