Vasaros grybų troškinys receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Vasaros grybų troškinys


INGREDIENTAI:

300 g voveraičių,
300 g raudonviršių,
100 g rūkytos šoninės,
50 g sviesto,
2 svogūnai,
1 šaukštas miltų,
500 g mėsos sultinio,
50 g raudonojo vyno,
4 šaukštai grietinės,
druskos,
pipirų,
laurų lapų.


GAMINIMAS:

Nuvalytus grybus susmulkinkite. Rūkytą šoninę supjaustykite juostelėmis ir pakepkite su sviestu. Grybus sudėkite į troškintuvą, užpilkite sultiniu ir troškinkite apie 15 min.

Tada įdėkite pakeptą šoninę, supilkite vyną, sudėkite grietinę ir miltus, įberkite prieskonių ir troškinkite dar 5 min. ant nedidelės ugnies.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668