Baravykų sriuba receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Baravykų sriuba


INGREDIENTAI:

2 l jautienos sultinio,
1 morka,
1 svogūnas,
3-4 baravykai,
2 šaukštai miltų,
50 g sviesto,
1 kiaušinio trynys,
2 stiklinės pieno,
druskos,
pipirų.


GAMINIMAS:

Morką, svogūną ir grybus susmulkinkite ir pakepkite keptuvėje su 25 g sviesto, sudėkite į sultinį ir pavirkite apie pusę valandos. Likusiame svieste pakepkite miltus, tada supilkite pieną ir maišykite, kad nesusidarytų gumuliukų.

Sultinį nukoškite, grybusw ir daržoves pertrinkite, vėl dėkite į sultinį, supilkite pieno padažą ir išplaktą su sultiniu kiaušinio trynį. Jeigu reikia, paskaninkite druska ir pipirais. Papuoškite mažu keptu baravykiuku ir petražolės šakele.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668