Obuolių lietiniai su džiūvėsėliais receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Obuolių lietiniai su džiūvėsėliais


INGREDIENTAI:

200 g obuolių,
75 g miltų,
kiaušinis,
2 kiaušinių baltymai,
1-2 šaukštai pieno,
druskos,
riebalų lietiniams kepti,
trintų džiūvėsėlių.




GAMINIMAS:

Kiaušinį išplakite su druska, suberkite miltus, supilkite pieną ir išsukite vientisą masę. Dėkite gerai išplaktus baltymus ir viską išmaišykite. Keptuvėje įkaitinkite riebalus ir juose kepkite plonus lietinius.

Vieną pusę apkepus, apverskite, dėkite nuluptus ir griežinėliais supjaustytus obuolius, apibarstykite džiūvėsėliais ir apkepkiter. Paduodant į stalą, apibarstykite cukrumi su cinamonu.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668