Žiediniai kopūstai su migdolų padažu receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Žiediniai kopūstai su migdolų padažu


INGREDIENTAI:

Vidutinio dydžio žiedinis kopūstas,
3 šaukštai sviesto,
svogūnas,
100 ml grietinėlės gaminti,
šaukštelis kario miltelių,
50 g razinų,
50 g migdolų,
žiupsnelis rudojo cukraus,
žiupsnelis druskos,
šaukštas krakmolo.


GAMINIMAS:

Svogūnus smulkiai supjaustykite ir pakepinkite keptuvėje įkaitintame šaukšte sviesto. Kai svogūnų gabalėliai pasidarys skaidrūs, į keptuvę suberkite kario miltelius, razinas, stambiai sukapotus migdolus ir ant mažos ugnies troškinkite 10 min.

Į keptuvę (nuo ugnies nukelti nereikia) supilkite grietinėlę, masę pagal skonį pasūdykite, įberkite žiupsnelį cukraus, sudėkite žiedynėliais išskirstytą kopūstą ir patroškinkite dar apie 10 min.

Krakmolą išmaišykite truputyje šalto vandens, supilkite į troškinį, maišant dar kelias minutes pakaitinkite ir nukelkite nuo ugnies. Taip paruoštus žiedinius kopūstus skanu valgyti su baltos duonos skrebučiais.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668