Vištų kepenėlės su obuoliais receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Vištų kepenėlės su obuoliais


INGREDIENTAI:

800 g vištų kepenėlių,
400 g obuolių,
400 g bulvių,
500 ml pieno,
žiupsnelis maltos mėsos prieskonių,
3 svogūnai,
300 ml obuolių sulčių,
žiupsnelis druskos, pipirų,
4 šaukštai aliejaus.


GAMINIMAS:

Kepenėles nuplaukite ir pamirkykite piene. Išimtus ir nuvarvintus gabalėlius (didesnius perpjaukite) pabarstykite mėsos prieskoniais ir apekepinkite aliejuje. Laikykite šiltai.

Obuolius, svogūnus supjaustykite griežinėliais ir kepkite, kol suminkštės. Sudėkite kepenėles, pabarstykite druska, pipirais, supilkite obuolių sultis ir troškinkite 6-10 minučių. Patiekite su bulvių koše.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668