Kepta višta su medumi ir imbierais receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Kepta višta su medumi ir imbierais


INGREDIENTAI:

viščiukas,
3-4 morkos,
3 šaukštai medaus,
2 šaukšteliai maltų imbierų,
1 kg mažų bulvių,
2 galvutės česnakų,
100 ml sauso baltojo vyno,
100 ml vištienos sultinio,
keli laurų lapeliai,
citrina,
žiupsnelis druskos,
pipirų,
2 šaukštai sviesto,
3 šaukštai aliejaus.


GAMINIMAS:

Viščiuką įtrinkite druska, pipirais, apšlakstykite aliejumi ir palikite keliolika minučių. Kepimo indą ištepkite sviestu, įdėkite viščiuką, sudėkite šiaudeliais pjaustytas morkas ir per pusę perpjautas bulves.

Česnakus perpjaukite pusiau, citriną supjaustykite griežinėliais ir su laurų lapeliais sukiškite tarp daržovių, pabarstykite druska, pipirais. Medų sumaišykite su imbierais, vynu ir vištienos sultiniu. Supilkite ant viščiuko. Kepimo indą uždenkite folija ir kepkite 170° C orkaitėje apie valandą.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668