Sriuba Brodetto Pasquale receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Sriuba Brodetto Pasquale


INGREDIENTAI:

Po 500 g jautienos ir avienos,
svogūnas,
morka,
saliero stiebas,
keletas petražolių šakelių,
6 kiaušinių tryniai,
pusės citrinos sultys,
tarkuotas parmezanas,
1 arbatinis šaukštelis susmulkintų šviežio mairūno lapelių,
druska,
baltieji pipirai,
kelios riekelės paskrudintos itališkos duonos ,,Ciabatta”.


GAMINIMAS:

Išvirkite jautieną ir avieną su daržovėmis. Mėsą išimkite į pašildytą pusdubenį. Sultinį perkoškite. Pašildytus sriubos dubenėlius išklokite paskrudinta duona. Lengvai išplakite kiaušinių trynius su citrinos sultimis, tarkuotu parmezanu ir baltaisiais pipirais.

Lėtai maišydami mediniu šaukštu, pilkite trynių plakinį į karštą sultinį. Maišykite ir trumpai pakaitinkite (kad nesutrauktų kiaušinių), kol sultinys sutirštės. Suberkite mairūną, išmaišykite ir supilkite sriubą į dubenėlius.Mėsą patiekite atskirai, kaip keptais šviežiais špinatais ar kitomis daržovėmis ar žaliuoju padažu Salsa Verde.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668