Itališka bruschetta (Margaritos) (foto) receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Itališka bruschetta (Margaritos) (foto)


INGREDIENTAI:

itališka duona (ciabatta),
alyvuogių aliejaus,
pomidorų,
baziliko,
česnako.

Ingredientų kiekius pasirinkite pagal savo individualų skonį, tuomet ir rezultatas bus geras. Dažniausiai gausiai naudojamas alyvuogių aliejus, negailima pomidorų.


GAMINIMAS:

Itališką duona supjaustyti 2cm storio riekėmis, sudėti ant grotelių ir kepti orkaitėje (su pūtimu) kol gražiai apskrus. Kol kepa supjaustyti pomidorus ir bazilikus, juos kartu išmaišyti,įdėti druskos.

Išėmus duoną ja patrint česnaku ir apipilti alyvuogių aliejumi (negailint), po to uždėti pomidorus ir kepti orkaitėje kol pašils pomidorai.
Tikrai nuostabus skonis

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668