200 g lašišos,
200 g baltos žuvies
arba 400 g mėsingos žuvies (menkės, juodžuvės).
Marinatui:
1 susmulkinto askaloninio česnako arba laiškinio česnako,
100 ml ananasų sulčių,
vienos citrinos sulčių ir žievės,
½ smulkinto žaliojo čili pipiro,
1 šaukšto cukraus,
1 šaukštelio smulkintų petražolių,
1 šaukštelio druskos,
½ šaukštelio pipirų.
Papuošimui:
50 g kokoso drožlių.
GAMINIMAS:
Žuvis nuvaloma, nulupama, išimami kaulai ir supjaustoma 1x1 cm dydžio kubeliais. Visos sudedamosios dalys, išskyrus kokoso drožles bei žuvį, sumaišomos ir padaromas marinatas, kuris užpilamas ant žuvies.
Patiekalas laikomas šaldytuve ne mažiau kaip valandą, tačiau ne daugiau kaip 5 valandas, prieš patiekiant į stalą. Gražiai išdėliojamas porcijomis stikliniuose induose ir apibarstomas kokoso drožlėmis prieš pat patiekiant į stalą.