Ceviche su ananasų sultimis (žuvies salotos) receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Ceviche su ananasų sultimis (žuvies salotos)


INGREDIENTAI:

200 g lašišos,
200 g baltos žuvies
arba 400 g mėsingos žuvies (menkės, juodžuvės).

Marinatui:
1 susmulkinto askaloninio česnako arba laiškinio česnako,
100 ml ananasų sulčių,
vienos citrinos sulčių ir žievės,
½ smulkinto žaliojo čili pipiro,
1 šaukšto cukraus,
1 šaukštelio smulkintų petražolių,
1 šaukštelio druskos,
½ šaukštelio pipirų.

Papuošimui:
50 g kokoso drožlių.


GAMINIMAS:

Žuvis nuvaloma, nulupama, išimami kaulai ir supjaustoma 1x1 cm dydžio kubeliais. Visos sudedamosios dalys, išskyrus kokoso drožles bei žuvį, sumaišomos ir padaromas marinatas, kuris užpilamas ant žuvies.

Patiekalas laikomas šaldytuve ne mažiau kaip valandą, tačiau ne daugiau kaip 5 valandas, prieš patiekiant į stalą. Gražiai išdėliojamas porcijomis stikliniuose induose ir apibarstomas kokoso drožlėmis prieš pat patiekiant į stalą.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668