Apelsinų ir raudonųjų svogūnų salotos receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Apelsinų ir raudonųjų svogūnų salotos


INGREDIENTAI:

4 apelsinų,
3 raudonųjų svogūnų,
250 parmezano arba kitokio kietojo sūrio,
šviežių petražolių,
alyvuogių aliejaus,
druskos.


GAMINIMAS:

Nulupkite 3 apelsinus, tada nulupkite odeles nuo skiltelių ir sudėkite jas į lėkštę. Nuluptus svogūnus supjaustykite griežinėliais. Susmulkinkite petražoles. Į įkaitintą keptuvę įpilkite alyvuogių aliejaus, suberkite svogūnus ir petražoles.

Įberkite druskos ir kepkite, kol svogūnai suminkštės. Išspauskite 1 apelsino sultis ir dar truputį pakaitinkite. Paruoštą padažą užpilkite ant apelsinų skiltelių ir apibarstykite tarkuotu sūriu.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668