Vokiškas šokoladinis pyragas (Sachertorte) receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Vokiškas šokoladinis pyragas (Sachertorte)


INGREDIENTAI:

150 g šokolado,
150 g sviesto,
150 g cukraus,
100 g miltų,
6 kiaušiniai,
1 pakelis vanilinio cukraus,
6 šaukštai abrikosų drebučių.


GAMINIMAS:

Dubenyje sumaišykite sviestą, pusę cukraus pudros, gerai ištrinkite, kad išeitų putota masė. Įdėkite suminkštintą šokoladą, vieną po kito kiaušinių trynius, likusį cukrų. Baltymus išplakite iki standžių putų, atsargiai sudėkite į paruoštą masę ir galiausiai suberkite miltus.

Tešlą sudėkite į sviestu išteptą formą. Kepkite ant stiprios ugnies 30-35 minutes, po to ataušinkite neišimant iš formos. Ataušusį pyragą išimkite, viršų apipilkite šiltais abrikosų drebučiais. Tiekite visą pyragą arba supjaustytą gabaliukais.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668