150 g šokolado,
150 g sviesto,
150 g cukraus,
100 g miltų,
6 kiaušiniai,
1 pakelis vanilinio cukraus,
6 šaukštai abrikosų drebučių.
GAMINIMAS:
Dubenyje sumaišykite sviestą, pusę cukraus pudros, gerai ištrinkite, kad išeitų putota masė. Įdėkite suminkštintą šokoladą, vieną po kito kiaušinių trynius, likusį cukrų. Baltymus išplakite iki standžių putų, atsargiai sudėkite į paruoštą masę ir galiausiai suberkite miltus.
Tešlą sudėkite į sviestu išteptą formą. Kepkite ant stiprios ugnies 30-35 minutes, po to ataušinkite neišimant iš formos. Ataušusį pyragą išimkite, viršų apipilkite šiltais abrikosų drebučiais. Tiekite visą pyragą arba supjaustytą gabaliukais.