Žuvų sriuba su aštriais prieskoniais (Margat el Hout) receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Žuvų sriuba su aštriais prieskoniais (Margat el Hout)


INGREDIENTAI:

1 kg žuvų (vėjažuvių, dradų arba kt.),
300 g aliejaus,
120 g svogūnų,
2 l vandens,
1 valgomasis šaukštas juodųjų pipirų,
2 valgomieji šaukštsi raudonųjų pipirų,
2 valgomieji šaukštai kmynų,
15 g druskos,
15 g česnakų,
500 g pomidorų.


GAMINIMAS:

Svogūnus nulupkite, supjaustykite griežinėliais. Piestoje sugrūskite česnakų skilteles su druska ir kmynais. Į molinį puodą (arba keptuvą) supilkite aliejų, apkepinkite jame svogūnus; suberkite raudonuosius pipirus, gerai sumaišykite; įpilkite truputį vandens (2 valgomuosius šaukštus), sudėkite grūstus česnakus su kmynais.

Galiausiai sudėkite pomidorus, supjaustytus į 3-4 dalis. Maišykite, kol pomidorai gerai apkeps. Supilkite vandenį ir užvirinkite. Sudėkite išvalytas ir nuplautas žuvis, pabarstykite juodaisiais pipirais. Virkite ant silpnos ugnies, kol žuvys pasidarys pakankamai minkštos.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668