Vengriški pyragaičiai su migdolais receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Vengriški pyragaičiai su migdolais


INGREDIENTAI:

350 g miltų,
100 g sviesto,
75 g lydytų kiaulienos taukų,
100 g cukraus,
2 kiaušiniai,
50 g kapotų lazdyno riešutų,
trinto cinamono,
žiupsnis geriamosios sodos,
60 g kapotų migdolų,
tarkuota pusės citrinos žievė.


GAMINIMAS:

Miltus suberkite ant lentos, į juos sudėkite sviestą ir taukus. Minkykite, kol miltai ir riebalai virs vientisa mase. Tada suberkite trintus lazdyno riešutus, cukrų, kiaušinį, sodą, cinamoną (kad tešla kvepėtų ir įgautų spalvą). Suminkykite tešlą į rutulį ir valandą palaikykite vėsioje patalpoje.

Tešlą iškočiokite ant miltais pabarstytos lentos 1 cm sluoksniu. Supjaustykite 5-6 cm diametro skridinėliais. Skridinėlių paviršių patepkite plaktu kiaušiniu, pabarstykite kapotais migdolais. Kepkite vidutinio karštumo orkaitėje 25 minutes. Iš skardos išimkite ataušusius.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668