Neapolietiški koldūnai (Calzoni ripieni) receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Neapolietiški koldūnai (Calzoni ripieni)


INGREDIENTAI:

350 g miltų,
100 g virto kumpio,
100 g minkšto lydyto sūrio,
50 g sausos dešros,
aliejaus kepimui,
4 šaukštai tarkuoto Parmos sūrio,
20 g alaus mielių,
20 g lydytų kiaulienos taukų,
10 g petražolių,
2 kiaušiniai,
bazilikų,
druskos, pipirų.


GAMINIMAS:

Ant lentos suberkite miltus, padarykite juose duobutę, sudėkite taukus, mieles, druską; po truputį pilkite vandenį, maišykite, kol išeis gana minkšta tešla. Tada smarkiai išminkykite, kad tešla pasidarytų tampri. Iš tešlos suvoliokite rutulį ir valandą palaikykite šaltoje vietoje.

Paruoškite įdarą: smulkiai supjaustykite kumpį, dešrą ir sūrį, susmulkinkite petražoles ir bazilikus, sudėkite tarkuotą Parmos sūrį, įmuškite vieną kiaušinį ir vieną trynį. Įberkite druskos, pipirų. Šis įdaras turi būti gana kietas. Kai tešla pakils, pamaigykite ją ranka ar kočėlu, kad sukristų.

Iškočiokite ir išpjaukite 12 maždaug 12 cm diametro skridinėlių. Ant kiekvieno skridinėlio padėkite šaukštą įdaro, tešlos kraštus suklijuokite kiaušinio baltymu. Kepkite karštame aliejuje 20 minučių. Tiekite labai karštus, su pomidorų padažu ar be jo.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668