Padažas Romecko (Katalonija) (Salsa Romesco) receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Padažas Romecko (Katalonija) (Salsa Romesco)


INGREDIENTAI:

12 g česnakų,
1 raudonas ankštinis pipiras,
1 g trinto ankštinio pipiro,
200 g pomidorų,
100 g aliejaus,
100 g acto,
druskos.


GAMINIMAS:

Ankštinį pipirą 2-3 minutes pakepinkite truputyje aliejaus, po to išvirkite nedideliame kiekyje vandens. Kai išvirs, sutrinkite jį grūstuvėliu salotinėje, suberkite trintą raudoną pipirą. Nuo pomidorų nudirkite odelę, išvirkite,sudėkite į salotinę, gerai viską sumaišykite. Į gautą masę maišant supilkite aliejų ir actą, pasūdykite. Tiekite atskirai padažinėje, nes šis padažas labai aštrus.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668