Andalūziškas padažas (Salsa a la Andaluza) receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Andalūziškas padažas (Salsa a la Andaluza)


INGREDIENTAI:

2 kiaušinio tryniai,
250 g aliejaus,
1 šaukštas pomidorų tyrės,
raudonas ankštinis pipiras,
petražolių,
tarkuota citrinos žievelė,
druskos,
pipirų.


GAMINIMAS:

Iš kiaušinio trynių ir aliejaus pataisykite majonezą. Įdėkite pagal skonį labai smulkiai supjaustyto ankštinio pipiro, pomidorų tyrės, smulkintų petražolių, tarkuotą citrinos žievelę. Pasūdykite, įberkite pipirų. Šis padažas tinka prie mėsos arba šaltų žuvų.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668