Daniškai ruošti viščiukai su rabarbarais (Dansk Kylling) receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Daniškai ruošti viščiukai su rabarbarais (Dansk Kylling)


INGREDIENTAI:

1 kg 800g minkštos vištienos (2-3 viščiukai),
90 g sviesto,
300 g petražolių,
100 g grietinės,
druskos, pipirų,
500 g agurkų,
1 kg rabarbarų (stiebų),
200 g cukraus,
1 kg nedidelių bulvių,
40 g sviesto,
vanilės.


GAMINIMAS:

Viščiukus paruoškite, išvalykite, į kiekvieno vidų įdėkite gerai nuplautų petražolių, truputį sviesto, druskos, pipirų, viščiukus apriškite špagatu. Į didelį keptuvą (kad tilptų visi viščiukai) įdėkite likusį sviestą, pašildykite, apkepinkite jame viščiukus. Kai jie gražiai paruduos, uždenkite dangtį ir 1 valandą kepkite ant vidutinės ugnies.

Kol viščiukai keps, išvirkite rabarbarų kompotą. Stiebus nulupkite, supjaustykite gabaliukais ir virkite nedideliame kiekyje vandens su cukrumi ir trupučiu vanilės. Kai rabarbarai išvirs, išgriebkite ir duokite nuvarvėti. Paruoškite taip pat agurkus: nulupkite, supjaustykite riekelėmis, apibarstykite druska ir palaikykite valandą.

Nulupkite bulves ir pakepinkite svieste (20-25 min.). Kai viščiukai bus iškepę, į padažą supilkite grietinę. Nukarpykite špagatą, viščiukus išdėkite ant lėkštės drauge su bulvėmis, agurkų salotomis, virtais rabarbarais. Padažą tiekite padažinėje.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668