Braziliškas “medžiotojų” viščiukas (Frango a caçadora) receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Braziliškas “medžiotojų” viščiukas (Frango a caçadora)


INGREDIENTAI:

1 kg 500 g vištienos,
100 g kumpio,
500 g pomidorų,
500 g bulvių,
2 žali ankštiniai pipirai,
druskos, pipirų,
300 g vandens,
3 citrinos,
5 g česnakų,
100 g baltojo vyno,
50 g taukų,
50 g sviesto,
60 g svogūnų,
2 lauro lapai,
prieskoninių daržovių,
250 g kosevuotų žirnelių.


GAMINIMAS:

Vištieną supjaustykite gabaliukais, sudėkite į dubenį, įpilkite citrinų sulčių, įberkite druskos, pipirų, įmeskite česnako ir lauro lapų. Palaikykite 2 valandas. Puode ištirpinkite sviestą ir taukus ir apkepinkite vištienos gabaliukus. Kai jie gražiai paruduos, sudėkite mažais gabaliukais supjaustytus pomidorus, susmulkintus svogūnus ir česnakus, prieskonines daržoves.

Supilkite baltąjį vyną ir vandenį. Virkite 35-40 minučių. Sudėkite ankštinius pipirus, supjaustytus griežinėliais (be sėkliukių), gabaliukais supjaustytą kumpį, virtas bulves; galiausiai suberkite žirnelius. Virkite 10 minučių. Į stalą vištieną tiekite pagal skonį papuoštą daržovėmis.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668