Šveicariškas moliūgų pyragas (Courge en plat doux) receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Šveicariškas moliūgų pyragas (Courge en plat doux)


INGREDIENTAI:

1 kg 500 g moliūgo,
200 g cukraus,
3 kiaušiniai,
pieno arba grietinėlės,
15 g sviesto,
4 migdoliniai tešlainiai,
100 g romo,
2 kartieji migdolai,
vandens,
druskos.


GAMINIMAS:

Moliūgą nulupkite, supjaustykite kubeliais ir išvirkite truputį pasūdytame vandenyje 20 minučių.. Išgriebkite, nuvarvinkite, sugrūskite į košę; įdėkite truputį grietinės arba įpilkite pieno; kiaušinius išplakite atskirai ir vieną po kito sudėkite į moliūgų košę.

Taip pat sudėkite sugrūstus migdolinius tešlainius, įberkite cukraus, supilkite romą. Formą ištepkite sviestu, sukrėskite į ją paruoštą masę ir kepkite vidutinio karštumo orkaitėje 1 valandą. Pyragas valgomas karštas arba ataušęs.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668