2 kiaušiniai,
240 g cukraus,
100 g lydyto sviesto,
citrinos žievelės,
150 g grietinėlės,
200 g miltų,
15 g mielių miltelių,
sviesto,
tarkuotų džiūvėsėlių (formai pabarstyti).
GAMINIMAS:
Dubenyje plakite kiaušinius su cukrumi, kol pasidarys putota masė. Supilkite truputį šiltą lydytą sviestą, sudėkite tarkuotą citrinos žievelę, supilkite grietinėlę, suberkite miltus, sumaišytus su mielių milteliais.
Pyrago formą ištepkite sviestu, pabarstykite tarkuotais džiūvėsiais; tešlą sukrėskite žiedu. Kepkite 45 minutes nekarštoje orkaitėje. Iškeptą pyragą įdėkite į plačią lėkštę, žiedo viduryje sudėkite virtus vaisius su jų sultimis.