Pertrinta paprikų sriuba su grietinėle receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Pertrinta paprikų sriuba su grietinėle


INGREDIENTAI:

3 – 4 paprikos,
1l. mėsos sultinio,
4 svogūnai,
200 g raugintų kopūstų,
50 g aliejaus,
100 g balto vyno,
125 g grietinėlės,
druskos, pipirų.


GAMINIMAS:

Paprikas perpjaukite per pusę, pašalinkite kotelius bei sėklas ir smulkiai supjaustykite. Nulupkite ir smulkiai supjaustykite svogūnus. Raugintus kopūstus išskirstykite, naudodamiesi dviem šakutėmis. Prikaistuvyje pakaitinkite aliejų, ant mažos ugnies pakepinkite svogūnus. Sudėkite pjaustytas paprikas, raugintus kopūstus ir gerai pakaitinkite. Supilkite sultinį, užvirinkite ir virkite 20 minučių. Įdėkite druskos ir pipirų. Rankiniu arba elektriniu maišikliu paruoškite tyrę, į ją supilkite vyną ir grietinėlę. Sriubą vėl supilkite į prikaistuvį ir pakaitinkite, neleisdami jai užvirti.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668