Paukštienos paštetas su konjaku receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Paukštienos paštetas su konjaku


INGREDIENTAI:

500 g virtos arba keptos paukštienos,
200 g sviesto,
druskos,
pipirų,
1 šaukštas konjako,
2-3 šaukštai aštraus padažo,
šiek tiek citrinos sulčių.


GAMINIMAS:

Nuėmus odą, paukštieną 2-3 kartus permalti mėsmale per tankų sietelį. Sviestą išsukti, sumaišyti su malta paukštiena, pagardinti. Paštetas tinka sumuštiniams, juo įdaromi smėlinės arba sluoksniuotos tešlos krepšeliai arba jis patiekiamas kaip šaltas užkandis. Puošiamas citrinos griežinėliais.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668