8 kietai virti kiaušiniai,
ryšelis petražolių,
4 šaukštai raudonųjų arba juodųjų ikrų,
1 dėžutė konservuotų sardinių aliejuje (maždaug 0,5 stiklinės),
1 nedidelis svogūnas,,
2 šaukšteliai garstyčių tyrės.
GAMINIMAS:
Nuo sardinių nupylę aliejų, jas ištrinkite su puse smulkiai sukapoto svogūno bei garstyčiomis. Paruoškite ikrų įdarą: sumaišykite likusį sukapotą svogūną su petražolėmis ir ikrais. Nuluptus kiaušinius perpjaukite išilgai pusiau, išimkite trynius ir pertrinkite per sietelį. Pusę trynių masės sumaišykite su ikrų įdaru, pusę - su sardinių įdaru. Kiekvieną baltymų puselę pripildykite vieno ar kito įdaro, papuoškite žalumynais ir patiekite.