Libanietiškai įdaryti vynuogių lapai receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Libanietiškai įdaryti vynuogių lapai


INGREDIENTAI:

250 g vynuogių lapų,
300 g maltos avienos,
100 g ryžių,
75 g sviesto,
keli avienos kauliukai.


GAMINIMAS:

Ryžius nuplaukite ir 30 minučių pamirkykite. Tuo metu sumalkite mėsą, pašildykite sviestą, apkepkite jame kauliukus ir sudėkite į keptuvą. Paruoškite įdarą: sumaišykite maltą mėsą ir ryžius, pasūdykite, įberkite pipirų. Paruoškite vynuogių lapus: juos 3-4 minutes pavirinkite sūdytame vandenyje, nupurtykite, gražiai ištiesinkite ir sudėkite į lėkštę.

Ant kiekvieno lapo padėkite po truputį įdaro (ryžiai virdami išbrinks). Lapus užlankstykite, sudėkite į keptuvą ant kauliukų. Įpilkite maždaug 0,5 l verdančio vandens, įberkite druskos. Uždenkite dangčiu ir 40 minučių virkite ant vidutinės ugnies.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668