1 pakelis varškės,
1 kiaušinis,
1 šaukštas grietinės,
0,5 šaukštelio sodos,
žiupsnelis druskos,
miltai.
mėsa (kiauliena),
kiaušinis,
svogūnas,
prieskoniai.
GAMINIMAS:
Varške sutrinama, įmušamas kiaušinis, sudedama grietinė, kurioje išmaišoma soda. Tuomet įberiama druskos ir viskas išminkoma su miltais iki vientisos masės, tinkamos kočioti.
Mėsa apverdama vandenyje maždaug 5 min., tada sumalama. Mėsa sumaišoma su prieskoniais, kiaušiniu ir svogūnu. Viskas gerai išmaišoma, išminkoma.
Iš iškočiotos tešlos spaudžiame skrituliukus su stikline, į juos dedame mėsos įdarą ir šakute užspaudžiame kraštus. Verdame įkaitintame aliejuje kol gražiai pageltonuoja.