Trapūs picos paplotėliai su kumpiu ir paprika receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Trapūs picos paplotėliai su kumpiu ir paprika


INGREDIENTAI:

350 g rupių kvietinių miltų;
30 g mielių;
Žiupsnelis cukraus;
250 ml pasukų;
druskos;
30 g sviesto;
10 g kviečių sėlenų;
350 g rūkyto kumpio;
1 žalia paprika;
1 raudona paprika;
2 svogūnai;
Pipirų;
Džiovinto raudonėlio;
300 g tarkuoto Ementalio sūrio;
Riebalų skardai patepti.


GAMINIMAS:

Miltus persijoti į dubenėlį ir kauburėlio viduryje padaryti įdubimą. Mieles ištirpinti nedideliame kiekyje drungno vandens ir kartu su cukrumi pilti į įdubimą miltuose. Palaikyti 30 min., kad pakiltų. Supilti pasukas, suberti 15 g druskos, sėlenas, dėti 20 g minkšto sviesto ir suminkyti vientisą tešlą. Ją dar kartą palaikyti, kad iškiltų.

Tešlą padalinti į 12 lygių dalių ir iškočioti į paplotėlius. Juos aptepti drungnu vandeniu ir dėti ant riebalais išteptos skardos. Kumpį supjaustyti mažais kubeliais, paprikas nuplauti, perpjauti pusiau, išimti sėklytes ir pertvarėles, tuomet supjaustyti juostelėmis. Svogūnus nulupti ir smulkiai sukapoti. Svogūnus, papriką ir kumpį patroškinti svieste, pagardinti druska, pipirais ir raudonėliu.

Įdarą paskirstyti ant paplotėlių ir picas kepti įkaitintoje iki 180°C temperatūros orkaitėje apie 30 min. Baigiant kepti, ant picų užbarstyti sūrį ir dar pakaitinti, kol jis išsilydys.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668