Elzasietiškas ugninis pyragas receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Elzasietiškas ugninis pyragas


INGREDIENTAI:

1 pak. picos tešlos mišinio;
4 maži svogūnai;
150 g lašinių;
2 valg. š. aliejaus;
160 g grietinės;
2 valg. š. pieno;
Druskos;
Pipirų;
Žiupsnelis malto muskato riešuto.


GAMINIMAS:

Iš picos tešlos pakelio mišinio paruošti tešlą. Pusę skardos iškloti kepimo popieriumi. Ant jo tolygiai iškočioti tešlą, atviroje pusėje kepimo popierių užlenkti. Svogūnus nulupti ir supjaustyti plonais griežinėliais. Lašinius supjaustyti mažais kubeliais. Keptuvėje įkaitinti aliejų, dėti svogūnus ir patroškinti, kol pasidarys skaidrūs. Apkepinti lašinius. Grietinę sumaišyti su pienu, pagardinti druska, pipirais bei muskato riešutu. Įmaišyti svogūnus, lašinius ir viską tolygiai paskirstyti ant tešlos. Pyragą kepti įkaitintoje iki 200°C temperatūros orkaitėje apie 30 min., kol kraštai apskrus.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668