350 g rupių miltų;
1 pak. kepimo miltelių
500 g varškės;
150 g vaisinių javainių dribsnių;
½ arb. š. druskos;
50 g sviesto;
Trinta citrinos žievelė;
100 g cukraus;
80 g mažais kubeliais pjaustytų apelsinų žievelių cukatų;
4 valg. š. razinų;
1 pak. vanilinio cukraus.
Aptepimui:
5 valg. š. cukraus pudros;
1 valg. š. vanilinio cukraus;
2 valg. š. lydyto sviesto.
GAMINIMAS:
Miltus sumaišyti su kepimo milteliais ir persijoti ant lentos ar stalo. Kauburėlio viduryje padaryti įdubimą. Varškę padėti, kad nuvarvėtų skystis, tuomet sudėti į miltus. Taip pat sudėti javainių dribsnius, druską, sviestą, trintą citrinos žievelę, cukrų, apelsinų žievelių cukatas, razinas ir vanilinį cukrų. Viską suminkyti į vientisą tešlą.
Tešlą iškočioti ovalo formos ir susukti į vyniotinį. Jį dėti ant kepimo popieriumi išklotos skardos ir kepti iki 150°C temperatūros įkaitintoje orkaitėje 70-80 min. Aptepimui cukraus pudrą sumaišyti su vaniliniu cukrumi. Kepantį vyniotinį daug kartų pakaitomis aptepti sviestu ir pabarstyti cukraus mišiniu.