Kalėdinės širdelės su cinamonu ir lazdyno riešutais receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Kalėdinės širdelės su cinamonu ir lazdyno riešutais


INGREDIENTAI:

30 sausainių:

250 g miltų;
1 kiaušinis;
Žiupsnelis druskos;
100 g cukraus;
100 g sviesto arba margarino;
1 pak. vanilinio cukraus;
1 nubrauktas arb. š. cinamono miltelių;
1 trynys;
30 lazdyno riešutų;
Riebalų skardai ištepti.


GAMINIMAS:

Miltus išsijoti ant lentos ir kauburėlio viduryje padaryti įdubimą. Į jį įmušti kiaušinį, ant kauburėlio kraštų dėti sviesto arba margarino gabalėlius, berti cukrų, vanilinį cukrų ir cinamono miltelius. Pradedant nuo išorės suminkyti vientisą tešlą. Ją suvynioti į polietileno plėvelę ir 30 min. laikyti šaldytuve.

Orkaitę įkaitinti iki 200°C temperatūros. Tešlą iškočioti, išspausti arba išpjauti širdeles (30 sausainių) ir aptepti plaktu tryniu. Ant kiekvienos širdelės uždėti po lazdyno riešutą. Sausainius dėti ant riebalais išteptos skardos ir kepti orkaitėje 10 min.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668