Šviežių kopūstų sriuba receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Šviežių kopūstų sriuba


INGREDIENTAI:

600 g kiaulienos ar jautienos,
700 g kopūstų,
1 morka,
1 svogūnas,
2 šaukštai pomidorų tyrės,
1 šaukštas miltų,
1 šaukštelis taukų ar sviesto,
2 šaukštai grietinės,
salierų,
porų,
lauro lapelių,
pipirų,
druskos,
2l. vandens.


GAMINIMAS:

Iš mėsos ir prieskonių išverdamas sultinys. Kopūstai supjaustomi kvadratėliais, perpilami verdančiu vandeniu ir sudedami į perkoštą sultinį. Kiek pavirus, suberiamą tarkuota morka ir pavirinama 30—35 min. Kai kopūstai suminkštėja, sudedami riebaluose pakepinti ir sultiniu praskiesti miltai, lauro lapeliai, pipirai, pomidorų tyrė, pasūdomą ir dar trumpai paverdama.
Prieš tiekiant, užbalinama grietine ir apibarstoma žalumynais. Valgoma su balta duona.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668