Itališkas Bolonijos padažas receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Itališkas Bolonijos padažas


INGREDIENTAI:

60 g svogūnų,
200 g maltos jautienos,
300 g šviežių pomidorų,
150-200 g vandens,
50 g lašinių,
30 g aliejaus,
30 g sviesto,
šalavijų,
bazilikų,
rozmarinų,
čiobrelių,
lauro lapų.


GAMINIMAS:

Smulkiai supjaustykite nuluptus svogūnus, lašinius, žalumynus, šalavijus ir bazilikus. Pašildykite aliejų ir sviestą, apkepinkite gautą mišinį. Tada sudėkite maltą mėsą, nuluptus ir sutrintus pomidorus, supilkite vandenį, įberkite druskos, pipirų, įdėkite rozmarinų, čiobrelių, lauro lapų. Uždenkite dangčiu ir virkite 1-1,5 val. ant vidutinės ugnies. (Retkarčiais pažiūrėkite, kad padažas nesustingtų).

Pastaba. Į maltą jautieną galima įdėti vieną ar dvi paukštienos ar triušio kepenėles.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668