Marokietiškai troškinta aviena receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Marokietiškai troškinta aviena


INGREDIENTAI:

1 kg riebios avienos,
200 g morkų,
150 g ropių,
150 g svogūnų,
150 g moliūgų,
150 g pomidorų,
60 g aliejaus,
200 g išmirkytų razinų,
1 arbatinis šaukštelis raudonųjų pipirų (saldžių ir aštrių mišinio),
druskos.


GAMINIMAS:

Avieną supjaustykite į 15-16 vienodų gabaliukų. Moliniame puode (arba keptuve) pašildykite aliejų ir truputį apkepin kite mėsą; pasūdykite, įberkite raudonųjų pipirų mišinio. Sudėkite nuluptas ir išilgai supjaustytas morkas ir ropes.

Uždenkite dangčiu ir valandą troškinkite svogūnus, pomidorus ir moliūgus (taip pat supjaustytus), suberkite išmirkytas razinas. Dar 1 valandą troškinkite ant silpnos ugnies. Svarbi pastaba. Vandens nepilkite, mėsa ir daržovės turi virti savo sultyse.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668