Katalonietiški įdaryti upėtakiai receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Katalonietiški įdaryti upėtakiai


INGREDIENTAI:

6 upėtakiai,
citrina,
druskos,
125 g tarkuotų džiūvėsių,
6 lapai sviestinio popieriaus.

Įdarui:
60 g svogūnų,
10 g petražolių,
60 g juodųjų slyvų,
50 g išgliaudytų migdolų,
raudonas ankštinis pipiras,
aliejaus,
acto,
druskos,
baltųjų pipirų.


GAMINIMAS:

Upėtakius išvalykite, nuplaukite, perpjaukite pilvą, išimkite kaulus, įtrinkite rupia druska ir citrinos sultimis. Paruoškite įdarą: svogūnus, alyvas, migdolus, grybus nuplaukite, gerai susmulkinkite, viską sumaišykite dubenyje. Įberkite druskos, trintų baltųjų pipirų, truputį aliejaus ir acto (kaip salotoms). Įdaras neturi būti skystas.

Į kiekvieną upėtakį įdėkite valgomąjį šaukštą įdaro. Įpjovos kraštus susiūkite siūlu arba apvyniokite žuvis virvele. Upėtakius pavoliokite džiūvėsiuose, kiekvieną atskirai suvyniokite į gerai sviestu išteptą popieriaus lapą. Kepkite ant grilio ant nestiprios ugnies. Žuvis tiekite lėkštėje ant popieriaus, kuriame kepė.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668