Įdarytas batonas receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Įdarytas batonas


INGREDIENTAI:

1 batonas,
100 g sviesto,
100 g dešros ar kumpio,
1 šaukštelis stalo garstyčių,
2 kiaušiniai,
100 g agurko.


GAMINIMAS:

Batono viršus aptarkuojamas, kad nebūtų kietesnių sukepusių vietų, galas nupjaunamas, minkštimas išgremžiamas.
Kiaušiniai kietai išverdami, nulupami ir sukapojami (atskirai baltymas, atskirai tryniai). Raugintas agurkas nulupamas ir smulkiai supjaustomas, taip pat smulkiai supjaustoma ir sukapojama arba sumalama dešra ar kumpis. Sviestas ištrinamas su garstyčiomis, sudedama susmulkinta dešra, agurkas, kiaušiniai, šaukštas susmulkinto minkštimo, viskas sumaišoma ir sukrečiama į batoną, kiek pakratoma, kad neliktų tuščių tarpų, įdarytas batonas kietai suvyniojamas į marlę ar celofaną, palaikomas kelias valandas šaltesnėje vietoje, supjaustomas plonais griežinėliais ir sudedamas į lėkštes. Griežinėliai yra margi, todėl puošti nereikia. Tiekiamas šaltų užkandžių stalui.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668