Bulvių apkepas su špinatais receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Bulvių apkepas su špinatais


INGREDIENTAI:

500 g bulvių;
200 g pievagrybių;
2 valg. š. alyvų aliejaus;
300 g špinatų;
1 svogūnas;
1 skiltelė česnako;
150 g fermentinio sūrio;
80 g juodųjų alyvuogių;
100 g grietinėlės;
150 g grietinės;
Alyvuogių aliejaus.


GAMINIMAS:

Nuskustas bulves išvirti. Pievagrybius supjaustyti ir 2 min. pakepti keptuvėje įkaitintame aliejuje. Pievagrybius išimti ir toje pačioje keptuvėje apkepinti špinatus, susmulkintą svogūną bei česnaką. Pasūdyti ir įdėti pipirų. Sudėti pievagrybius ir išmaišyti. Bulves supjaustyti griežinėliais ir išdėlioti kepimo indo kraštuose. Į vidurį supilti špinatus ir pievagrybius. Ant viršaus išdėlioti alyvuoges ir pasmulkintą fermentinį sūrį. Grietinę sumaišyti su grietinėle ir užpilti ant bulvių bei pievagrybių masės. Kepti 200°C temperatūros orkaitėje apie 25 min.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668