Kepenų paštetas receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Kepenų paštetas


INGREDIENTAI:

0,5kg veršio kepenų,
0,5kg veršienos,
400g šviežių lašinių arba riebios kiaulienos,
2 kiaušiniai,
100g pyrago,
3-4 svogūnai,
1 morka,
1 salieras,
1 poras,
muskato riešuto,
pipirų,
druskos.


GAMINIMAS:

Lašiniai arba riebi kiauliena, veršiena supjaustoma nedideliais gabaliukais, sudedama į puodą kartu su supjaustyta morka, svogūnais, salieru, poru ir kiek pakepinama, paskui sudedamos sujaustytos kepenys, įpilama sultinio, patroškinama. Atvėsusi mėsa sumalama kartu su daržovėmis ir piene ar vandenyje mirkytu pyragu. Į gautą masę įmušami kiaušiniai, įberiama pipirų, tarkuoto muskato, pasūdoma, gerai išsukama ir sukrečiama į riebalais išteptą ir džiūvėsėliais išbarstytą formą. Kepama orkaitėje, formą įstačius į skardą su vandeniu. Iškepęs paštetas atšaldomas ir išverčiamas į pusdubenį. Puošiama išsuktais riebalais, žalumynais.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668