Egzotiški sluoksniuotos tešlos pyragėliai receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Egzotiški sluoksniuotos tešlos pyragėliai


INGREDIENTAI:

8 pyragėliams:

450 g šviežios arba šaldytos sluoksniuotos tešlos;
4 kiviai;
2 papajos;
100 g marcipanų masės (žiūrėti skyrelyje „Viskas desertams“);
2 valg. š. baltojo romo;
1 trynys.


GAMINIMAS:

Jei naudojate šaldytą sluoksniuotą tešlą- ją atšildyti. Orkaitę įkaitinti iki 200°C temperatūros. Kivius ir papajas nulupti. Kivius supjaustyti griežinėliais, o papajas- skiltelėmis. Marcipanų masę sumaišyti su romu.

Tešlą iškočioti į 10 kvadratų. Į 8 kvadratų vidurį įdėti po šaukštelį marcipaninio įdaro. Ant įdaro išdėlioti vaisius. Likusios tešlos kvadratus supjaustyti plonomis juostelėmis ir sukryžiavus po dvi dėti ant pyragėlių. Pyragėlius sudėti ant kepimo popieriumi išklotos skardos ir aptepti tryniu. Dėti į orkaitę ir kepti 20 min. Iškepusius pyragėlius galima papuošti pieniško šokolado glajaus ornamentais.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668