Braškių desertas su vyno padažu receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Braškių desertas su vyno padažu


INGREDIENTAI:

1 kg šviežių braškių;
1,5 stiklinės raudonojo vyno;
1 citrinos tarkuota žievelė;
½ stiklinės cukraus;
1 arb. š. cinamono;
1 valg. š. krakmolo;
200 g grietinėlės;
Smulkintų pistacijų riešutų.


GAMINIMAS:

Braškes nuplauname ir perrenkame. Užverdame vyną su cukrumi (2 valg. š. cukraus palikti grietinėlei pasaldinti) ir jame apverdame braškes. Tuomet uogas išgriebiame, o į vyną suberiame citrinos žievelę, cinamoną ir su nedideliu vandens kiekiu sumaišytą krakmolą. Kai padažas užverda, jį nukaičiame nuo ugnies ir atšaldome. Į desertines lėkštutes įpilame vyno padažo, sudedame braškes ir papuošiame plakta pasaldinta grietinėle bei pistacijų riešutais.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668