Konservuoti patisonai su agurkais (Ramunės) receptas 
~
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Konservuoti patisonai su agurkais (Ramunės)


Recepto įvertinimas:N/A
Dalintis


INGREDIENTAI:

450 g nedidelių agurkėlių,
150 g patisono,
1 skiltelė česnako,
krienų lapas, krapų,
petražolės šakelė,
2 gvazdikėliai,
juodųjų pipirų.

Marinatui:
1 l. vandens,
40 g druskos,
50 g cukraus,
1 šaukštas 9 proc. acto.

GAMINIMAS:

Agurkėlius ir patisoną nuplaukite. Patisoną supjaustykite maždaug tokio pat dydžio gabaliukais kaip agurkėliai. Į stiklainį sudėkite žalumynus ir prieskonius, paskui — agurkus ir patisonus (sluoksniais). Užpilkite karštu marinatu, uždenkite dangteliais ir pasterizuokite apie 10 min. 90 o temperatūroje. Sandariai uždaryti.

1 balas 2 balai2 balai 3 balai3 balai3 balai 4 balai4 balai4 balai4 balai 5 balai5 balai5 balai5 balai5 balai

Paieška
Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.. »
 Receptų: 10847