Lenkiški bulviniai blyneliai su obuoliais (Raimondos) receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Lenkiški bulviniai blyneliai su obuoliais (Raimondos)


INGREDIENTAI:

1 kg bulvių,
200 g obuolių,
40 g sviesto,
2 kiaušiniai,
50 g miltų,
džiūvėsėlių,
aliejaus,
druskos,
žalumynų.


GAMINIMAS:

Bulves išverdame ir susmulkiname mėsmale. Sviestą ištirpiname su kiaušinių tryniais ir sumaišome su smulkintų bulvių tyre. Į bulvių masę, įberiame miltų, druskos ir supilame iki standžių putų išplaktus kiaušinių baltymus. Viską išminkome į vientisą masę. Tešlą sudedame ant miltais pabarstytos lentelės, suvyniojame obuolius, supjaustome nedideliais gabaliukais, apvoliojame džiūvėsėliuose ir kepame aliejuje. Tiekiame su grietine.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668