Baltagūžių kopūstų blyneliai receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Baltagūžių kopūstų blyneliai


INGREDIENTAI:

Kopūsto gūžė;
1 stiklinė pieno;
½ stiklinės miltų;
2-3 kiaušiniai;
1 valg. š. cukraus;
1 valg. š. sviesto;
2 stiklinės grietinės;
2-3 valg. š. smulkiai supjaustytų petražolių lapelių.


GAMINIMAS:

Kopūstai smulkiai supjaustomi ir, įpylus pieno, patroškinami keptuvėje ant nedidelės ugnies. Tuomet sudedami į dubenėlį ir ant jų suberiami miltai, sudedami išplakti kiaušiniai, įberiama cukraus, druskos ir viskas sumaišoma į vientisą tešlą. Keptuvėje įkaitintame aliejuje kepami nedideli blyneliai. Sviestas ištirpinamas ir sumaišomas su grietine. Blyneliai tiekiami karšti su grietinės ir sviesto padažu.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668