Portugališkas jautienos bifšteksas receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Portugališkas jautienos bifšteksas


INGREDIENTAI:

750 g jautienos (6 bifšteksai),
30 g sviesto,
30 g alyvuogių aliejaus,
50 g portveino,
10 g grūstų česnakų,
druskos,
pipirų,
lauro lapų.


GAMINIMAS:

10 min učių prieš pradedant kepti, mėsos gabaliukus pabarstykite druska ir pipirais. Sviestą ir aliejų įkaitinkite keptuvėje. Riebaluose apkepkite grūstus česnakus ir 1 lauro lapą. Sudėkite mėsą ir gerai apkepkite iš abiejų pusių apie 20 minučių.

Norint gauti geras sultis, reikia kartkartėmis pasmaigstyti mėsą, kad išbėgtų kraujas. Įpilkite portveino arba chereso. Nupilkite truputį sulčių. Patikrinkite, ar pakanka prieskonių. Ištraukite lauro lapą ir tuojau tiekite. Sultis užpilkite ant mėsos.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668