Karštas aviečių kokteilis receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Karštas aviečių kokteilis


INGREDIENTAI:

6 porcijoms:

400 g šviežių arba šaldytų aviečių;
6 valg. š. juodųjų serbentų likerio;
1 l juodųjų serbentų arbatos;
1 apelsinas;
Cukrus.


GAMINIMAS:

Atrinkite 30 gražesnių aviečių ir suverkite jas ant 6 medinių pagaliukų. Sudėkite į šaldiklį. Likusias avietes pertrinkite per sietelį (jei šaldytos- pirmiausia atšildykite) ir masę po lygiai padalinkite į 6 dalis bei sudėkite į stiklines. Į kiekvieną jų įpilkite po šaukštą likerio ir išmaišykite. Užpilkite labai karštos arbatos ir įdėkite truputį cukraus. Stiklinės kraštelį papuoškite apelsino riekeles ir įmerkite po pagaliuką su suvertomis avietėmis. Patiekite iš karto.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668