Lenkiški šaltibarščiai (Bortsch) receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Lenkiški šaltibarščiai (Bortsch)


INGREDIENTAI:

1 kg žalių burokėlių,
50 g acto,
200 g koncentruoto pomidorų padažo,
druskos,
cukraus,
4 kiaušinių tryniai,
10 g miltų,
100 g grietinėlės,
vandens.


GAMINIMAS:

Burokėlius nulupkite, nuplaukite ir supjaustykite. Sudėkite į puodą, užpilkite šaltu vandeniu ir virkite. Prieš pat užverdant supilkite actą ir virkite 45 minutes. Tada supilkite pomidorų padažą, gerai sumaišykite.

Dubenyje išsukite kiaušinių trynius su miltais ir žiupsneliu cukraus. Po truputį supilkite sriubą į šį dubenį. Atšaldykite šaldytuve. Prieš valgant sriuboje išmaišykite grietinėlę, jei reikia, įpilkite truputį acto ir cukraus. Valgykite šaltą.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668