Apelsininis kremas receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Apelsininis kremas


INGREDIENTAI:

400 g grietinėlės;
3 apelsinai;
3 kiaušiniai;
4 valg. š. cukraus pudros;
15 g želatinos;
1 arb. š. vanilinio cukraus.


GAMINIMAS:

Kiaušinių trynius atskirti nuo baltymų. Trynius ištrinti su dviem šaukštais cukraus pudros ir vaniliniu cukrumi. Užvirinti ¼ grietinėlės ir maža srovele maišant supilti į trynių masę. Plakti, kol masė pradės tirštėti. Želatiną išbrinkinti ir ištirpinti. Likusią grietinėlę išplakti ir supilti į atvėsusią želatiną. Tuomet sumaišyti su trynių mase. Apelsinus apiplikyti, išspausti sultis ir supilti į kremą. Kiaušinių baltymus su dviem šaukštais cukraus pudros išplakti iki standžių putų. Baltymus sudėti į kremą, atsargiai išmaišyti, truputį atšaldyti. Galima papuošti plonais supjaustytomis apelsinų žievelėmis ir mėtos lapeliais.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668