3 porcijoms:
500 g kiaulienos išpjovos;
rytietiškų kepsnių prieskonių;
½ greipfruto sulčių;
druskos ir ką tik maltų pipirų;
žiupsnelis cukraus.
Garnyrui:
2 vidutinio dydžio baklažanai;
saujelė miltų;
daržovių prieskonių ir sojų padažo.
GAMINIMAS:
Mėsą nuplaukite, nusausinkite, supjaustykite vidutinio dydžio gabalėliais, įtrinkite prieskoniais, apšlakstykite greipfrutų sultimis, pasūdykite, pagardinkite cukrumi ir pipirais, pamaigykite rankomis ir 2 val. palikite šaltai, kad pasimarinuotų.
Marinuotą kiaulieną suverkite ant iešmelių ir iškepkite ant grotelių. Baklažanus nuplaukite, nusausinkite, įtrinkite prieskoniais, apvoliokite miltuose, apkepinkite karštuose riebaluose ir apšlakstykite sojų padažu. Patiekalą patiekite karštą.